Onze laatste nieuwtjes:

smartbat-rgbw

Accu LED 'Smartbat' RGBW

Nieuw in de verhuur. 10 x Prolights SMARTBATS in een nette case. Deze lamp is een LED accu spot ontworpen als accent spot voor alle soorten evenementen.

Prolights SMARTBAT LED accu spot is uitgerust met een lithium batterij en een ingebouwde WiFi-module voor draadloze-werking.

De interne batterij heeft een autonomie van 12 uur in de color changing modus en kan tot 8 uur op vol vermogen, terwijl de oplaadtijd is slechts 5 uur is. De lichtbron bestaat uit 4x8W high-power RGBW LED’s. Met de uittrekbare voet kunt u de hoek van de lichtbundel aan passen.

au17215

Installatie werkzaamheden

Afgelopen weken hebben we diverse locaties mogen voorzien van een geluidssysteem. De horeca mag binnenkort weer open en daarom willen veel zaken hun klanten het zo aangenaam mogelijk maken. Doormiddel van een 100volt systeem kan er muziek zowel binnen als buiten klinken. Als optie leveren wij daarbij zone mixer mogelijkheid. Bijvoorbeeld dat er buiten de muziek zachter of harder kan dan binnen. Uitschakelen van een zone is ook een optie.

Wij gebruiken bij voorkeur het merk Audac. Dit merk heeft zich bewezen in zowel uiterlijk als klank en prijs. Ook iets voor u? Neem gerust contact met ons op.

klimaatadaptatie-en-rug-foto-ronnie-zeemering

Klimaatadaptatieweek Groningen in de Martinikerk te Groningen

Van 19 t/m 25 januari 2021 vond de Klimaatadaptatieweek Groningen plaats. Een online week vol activiteiten voor jong en oud.

Het programma tijdens de Klimaatadaptatieweek zat boordevol leuke, vernieuwende en inspirerende elementen. Van conferenties, verdiepende lezingen en tentoonstellingen, tot aan kidsactiviteiten en vergroeningsacties.

VanderHeide AV mocht de audio verzorgen tijdens het uitreiken van een eredoctoraat aan Feike Sijbesma en een digitaal overleg met allemaal winnaars van de Nobelprijs.

Vanderheideav